Week 33: (Palm)bosstraat, kledij en varia

Hello Leonners,

Soms kan het geen kwaad om meer aandacht te besteden aan de onderste helft… van een nieuwsbrief.

Waar de rit van afgelopen zondag weer uitblonk in vlaktemeters, doch van de zeer aangename soort, zal de rit van komende zondag een mooie opwarmer zijn voor de hetere vuren waar u de week daarna voor komt te staan. De hoogtemeters worden deze keer gevonden in Heist op den Berg, waar een zekere Palmbosstraat resideert, alsook in Boom, die onderdak biedt aan de Bosstraat. Om beide hellende stroken te ervaren: vertrek om 9u voor een tocht van 107 km (GPX hier). Indien palmen u weinig interesseren, dan vertrek om 10u voor een tocht van 69 km (GPX daar). Er zijn zeker clubrecords die vragen om verbroken te worden, laat de paardjes maar los in die bewuste secties.

En dan wat nieuws waar een aantal mensen toch al een tijdje op zitten te wachten: er is een nieuwe lading begeerde Bike Leon truitjes gearriveerd! Vanaf heden aan de toog van het café te verkrijgen in maten S, M, L, XL en zelfs nog een XXL indien nodig. Cash af te rekenen, 50 eurootjes.

En als we dan toch over kledij bezig zijn: aan diezelfde toog zijn ook nog de bijpassende sokken te vinden (maat 43-48) voor de prijs van 20 euro per paar. Om dan helemaal wild te gaan in Bike Leon stijl, kan je ook nog je casual outfit vervolledigen via The Vandal: https://www.thevandal.be/en/product-category/collabs/bike-leon/

Ook nog te verkrijgen, zij het in steeds schaarsere getalen: een plekje voor het jaarlijkse eet- en drinkfestijn (zaterdag 30 november), alsook teerfeest genoemd. Meefietsen, mailtje sturen, voorschot betalen.. ik val in herhaling.

Nog een actiepunt (ik ben al moe en heb nog geen trap gedaan, u ook?): op zondag 20 oktober fietsen we naar de piste in Wilrijk, en vermaken ons daar enkele uren. We hadden graag een idee met hoeveel we daar gaan zijn, kwestie van de omkadering goed te krijgen. Geïnteresseerd? Mailtje naar davy@bikeleon.be

Tenslotte: de voorbije uren zaten een paar heel knappe koppen in conclaaf om 2025 wat vorm te geven. Benieuwd naar de inhoud? Zet dan alvast vrijdag 24 januari 2025 in de agenda, waar bij een (nieuwjaars)drankje meer duidelijkheid zal verschaft worden.

Tot zondag!

Davy